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Desmoglein 3 Protein (DSG3) (AA 334-604) (His tag)

DSG3 Spezies: Human Wirt: Escherichia coli (E. coli) Recombinant > 90 % SDS, WB, Imm, PC
Produktnummer ABIN7420837
  • Target Alle Desmoglein 3 (DSG3) Proteine anzeigen
    Desmoglein 3 (DSG3)
    Protein-Typ
    Recombinant
    Proteineigenschaft
    AA 334-604
    Spezies
    • 6
    • 4
    Human
    Quelle
    • 6
    • 2
    • 2
    Escherichia coli (E. coli)
    Aufreinigungstag / Konjugat
    Dieses Desmoglein 3 Protein ist gelabelt mit His tag.
    Applikation
    SDS-PAGE (SDS), Western Blotting (WB), Immunogen (Imm), Positive Control (PC)
    Sequenz
    Ala334-Pro604 (Accession # P32926)
    Produktmerkmale
    Recombinant Desmoglein 3 (DSG3), Prokaryotic expression, Ala334-Pro604 (Accession # P32926), N-terminal His Tag
    Reinheit
    > 90 %
    Top Product
    Discover our top product DSG3 Protein
  • Applikationshinweise
    Optimal working dilution should be determined by the investigator.
    Kommentare

    Isoelectric Point:

    Beschränkungen
    Nur für Forschungszwecke einsetzbar
  • Format
    Lyophilized
    Buffer
    20 mM Tris, 150 mM NaCl, pH 8.0, containing 1 mM EDTA, 1 mM DTT, 0.01 % SKL, 5 % Trehalose and Proclin300.
    Konservierungsmittel
    ProClin
    Vorsichtsmaßnahmen
    This product contains ProClin: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.
    Lagerung
    4 °C,-80 °C
    Informationen zur Lagerung
    Store at 2-8°C for one month. Aliquot and store at -80°C for 12 months.
    Haltbarkeit
    12 months
  • Target
    Desmoglein 3 (DSG3)
    Andere Bezeichnung
    Desmoglein 3 (DSG3 Produkte)
    Synonyme
    DSG3 Protein, CDHF6 Protein, PVA Protein, bal Protein, balding Protein, desmoglein 3 Protein, DSG3 Protein, Dsg3 Protein
    Hintergrund
    CDHF6, PVA, 130 kDa pemphigus vulgaris antigen, Cadherin family member 6
    Molekulargewicht
    34kDa
    UniProt
    P32926
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