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Gastrin Protein (GAST) (AA 22-101) (His-IF2DI Tag)

GAST Spezies: Human Wirt: Escherichia coli (E. coli) Recombinant Greater than 95 % by SDS-PAGE gel analyses WB, ELISA
Produktnummer ABIN7123058
  • Target Alle Gastrin (GAST) Proteine anzeigen
    Gastrin (GAST)
    Protein-Typ
    Recombinant
    Proteineigenschaft
    AA 22-101
    Spezies
    • 6
    • 4
    • 3
    • 2
    • 1
    • 1
    Human
    Quelle
    • 10
    • 3
    • 1
    • 1
    Escherichia coli (E. coli)
    Aufreinigungstag / Konjugat
    Dieses Gastrin Protein ist gelabelt mit His-IF2DI Tag.
    Applikation
    Western Blotting (WB), ELISA
    Reinheit
    Greater than 95 % by SDS-PAGE gel analyses
    Sterilität
    0.2 μm filtered
  • Applikationshinweise
    Optimal working dilution should be determined by the investigator.
    Beschränkungen
    Nur für Forschungszwecke einsetzbar
  • Format
    Lyophilized
    Rekonstitution
    Centrifuge the vial at 10,000 rpm for 1 minute, reconstitute at 200 μg/mL in sterile distilled water by gentle pipetting 2-3 times, don't vortex
    Buffer
    Lyophilized from a 0.2 μm filtered solution in PBS with 5 % trehalose, pH 7.4
    Lagerung
    4 °C,-20 °C
    Informationen zur Lagerung
    -20°C for 12 months as lyophilized, 2-8°C for 1 month under sterile conditions after reconstitution
    Haltbarkeit
    12 months
  • Target
    Gastrin (GAST)
    Andere Bezeichnung
    GAST (GAST Produkte)
    Synonyme
    GAS Protein, Gas Protein, PPG34 Protein, GAST Protein, gastrin Protein, GAST Protein, Gast Protein
    Hintergrund
    Component II, G14, G17, G34, G52, G6, GAS, Gast, GAST_HUMAN, Gastrin, Gastrin component I, Gastrin component II, Gastrin component III, Gastrin precursor, Gastrin-14, Gastrin-17, Gastrin-34, Gastrin-52, Gastrin-6, Gastrin-71
    Molekulargewicht
    29.7 kDa
    UniProt
    P01350
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