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Arylsulfatase A Protein (ARSA) (AA 367-485) (His-IF2DI Tag)

ARSA Spezies: Human Wirt: Escherichia coli (E. coli) Recombinant Greater than 95 % by SDS-PAGE gel analyses WB, ELISA
Produktnummer ABIN7121904
  • Target Alle Arylsulfatase A (ARSA) Proteine anzeigen
    Arylsulfatase A (ARSA)
    Protein-Typ
    Recombinant
    Proteineigenschaft
    AA 367-485
    Spezies
    • 15
    • 3
    Human
    Quelle
    • 6
    • 4
    • 2
    • 2
    • 2
    • 2
    Escherichia coli (E. coli)
    Aufreinigungstag / Konjugat
    Dieses Arylsulfatase A Protein ist gelabelt mit His-IF2DI Tag.
    Applikation
    Western Blotting (WB), ELISA
    Reinheit
    Greater than 95 % by SDS-PAGE gel analyses
    Sterilität
    0.2 μm filtered
  • Applikationshinweise
    Optimal working dilution should be determined by the investigator.
    Beschränkungen
    Nur für Forschungszwecke einsetzbar
  • Format
    Lyophilized
    Rekonstitution
    Centrifuge the vial at 10,000 rpm for 1 minute, reconstitute at 200 μg/mL in sterile distilled water by gentle pipetting 2-3 times, don't vortex
    Buffer
    Lyophilized from a 0.2 μm filtered solution in PBS with 5 % trehalose, pH 7.4
    Lagerung
    4 °C,-20 °C
    Informationen zur Lagerung
    -20°C for 12 months as lyophilized, 2-8°C for 1 month under sterile conditions after reconstitution
    Haltbarkeit
    12 months
  • Target
    Arylsulfatase A (ARSA)
    Andere Bezeichnung
    ARSA (ARSA Produkte)
    Synonyme
    ARSA Protein, zgc:101575 Protein, arsa Protein, AS-A Protein, ASA Protein, AW212749 Protein, As-2 Protein, As2 Protein, TISP73 Protein, MLD Protein, mld Protein, arylsulfatase A Protein, arylsulfatase Protein, arylsulfatase A, gene 1 S homeolog Protein, ARSA Protein, arsa Protein, arsA Protein, RB6599 Protein, Arsa Protein, arsa.1.S Protein
    Hintergrund
    ARSA, arylsulfatase A, ASA, Cerebroside sulfatase, MLD
    Molekulargewicht
    33.3 kDa
    UniProt
    P15289
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