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SELPLG Protein (His tag)

SELPLG Spezies: Maus Wirt: Escherichia coli (E. coli) Recombinant > 97 % WB, SDS, Imm, PC
Produktnummer ABIN7411558
  • Target Alle SELPLG Proteine anzeigen
    SELPLG (Selectin P Ligand (SELPLG))
    Protein-Typ
    Recombinant
    Spezies
    • 8
    • 6
    • 2
    • 1
    Maus
    Quelle
    • 6
    • 4
    • 4
    • 3
    Escherichia coli (E. coli)
    Aufreinigungstag / Konjugat
    Dieses SELPLG Protein ist gelabelt mit His tag.
    Applikation
    Western Blotting (WB), SDS-PAGE (SDS), Immunogen (Imm), Positive Control (PC)
    Produktmerkmale
    Recombinant P-Selectin Glycoprotein Ligand 1 (PSGL1), Prokaryotic expression, , N-terminal His Tag
    Reinheit
    > 97 %
    Top Product
    Discover our top product SELPLG Protein
  • Applikationshinweise
    Optimal working dilution should be determined by the investigator.
    Kommentare

    Isoelectric Point:

    Beschränkungen
    Nur für Forschungszwecke einsetzbar
  • Format
    Lyophilized
    Buffer
    PBS, pH 7.4, containing 0.01 % SKL, 1 mM DTT, 5 % Trehalose and Proclin300.
    Konservierungsmittel
    ProClin
    Vorsichtsmaßnahmen
    This product contains ProClin: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.
    Lagerung
    4 °C,-80 °C
    Informationen zur Lagerung
    Store at 2-8°C for one month. Aliquot and store at -80°C for 12 months.
    Haltbarkeit
    12 months
  • Target
    SELPLG (Selectin P Ligand (SELPLG))
    Andere Bezeichnung
    P-Selectin Glycoprotein Ligand 1 (SELPLG Produkte)
    Synonyme
    CD162 Protein, CLA Protein, PSGL-1 Protein, PSGL1 Protein, SELPLG Protein, SELPG Protein, Psgl-1 Protein, Psgl1 Protein, Selp1 Protein, Selpl Protein, selectin P ligand Protein, selectin, platelet (p-selectin) ligand Protein, clasper Protein, SELPLG Protein, Selplg Protein, cla Protein
    Hintergrund
    CD162, SELPLG, CLA, Selectin P Ligand
    UniProt
    Q62170
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