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Klotho Protein (KL) (AA 59-508) (His tag)

KL Spezies: Maus Wirt: Escherichia coli (E. coli) Recombinant > 90 % SDS, WB, Imm, PC
Produktnummer ABIN7400465
  • Target Alle Klotho (KL) Proteine anzeigen
    Klotho (KL)
    Protein-Typ
    Recombinant
    Proteineigenschaft
    AA 59-508
    Spezies
    • 5
    • 3
    • 2
    Maus
    Quelle
    • 5
    • 4
    Escherichia coli (E. coli)
    Aufreinigungstag / Konjugat
    Dieses Klotho Protein ist gelabelt mit His tag.
    Applikation
    SDS-PAGE (SDS), Western Blotting (WB), Immunogen (Imm), Positive Control (PC)
    Sequenz
    Leu59-Phe508
    Produktmerkmale
    Recombinant Klotho (KL), Prokaryotic expression, Leu59-Phe508, N-terminal His Tag
    Reinheit
    > 90 %
    Top Product
    Discover our top product KL Protein
  • Applikationshinweise
    Optimal working dilution should be determined by the investigator.
    Kommentare

    Isoelectric Point:8.3

    Beschränkungen
    Nur für Forschungszwecke einsetzbar
  • Format
    Lyophilized
    Buffer
    20 mM Tris, 150 mM NaCl, pH 8.0, containing 1 mM EDTA, 1 mM DTT, 0.01 % SKL, 5 % Trehalose and Proclin300.
    Konservierungsmittel
    ProClin
    Vorsichtsmaßnahmen
    This product contains ProClin: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.
    Lagerung
    4 °C,-80 °C
    Informationen zur Lagerung
    Store at 2-8°C for one month. Aliquot and store at -80°C for 12 months.
    Haltbarkeit
    12 months
  • Target
    Klotho (KL)
    Andere Bezeichnung
    Klotho (KL Produkte)
    Synonyme
    alpha-kl Protein, KL Protein, LOC100223456 Protein, klotho Protein, Klotho Protein, KL Protein, Kl Protein, kl Protein, LOC100533542 Protein
    Hintergrund
    KLa, Klotho Alpha
    Molekulargewicht
    53kDa
    UniProt
    O35082
    Pathways
    Fc-epsilon Rezeptor Signalübertragung, EGFR Signaling Pathway, Neurotrophin Signalübertragung, Hormone Activity, Growth Factor Binding
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