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Keratin 33A Protein (KRT33A) (AA 57-363) (His tag)

KRT33A Spezies: Human Wirt: Escherichia coli (E. coli) Recombinant >95 % SDS, WB, Imm, PC
Produktnummer ABIN7409965
  • Target Alle Keratin 33A (KRT33A) Produkte
    Keratin 33A (KRT33A)
    Protein-Typ
    Recombinant
    Proteineigenschaft
    AA 57-363
    Spezies
    • 1
    • 1
    • 1
    Human
    Quelle
    • 1
    • 1
    • 1
    Escherichia coli (E. coli)
    Aufreinigungstag / Konjugat
    Dieses Keratin 33A Protein ist gelabelt mit His tag.
    Applikation
    SDS-PAGE (SDS), Western Blotting (WB), Immunogen (Imm), Positive Control (PC)
    Sequenz
    Lys57-Glu363
    Produktmerkmale
    Recombinant Keratin 33A (KRT33A), Prokaryotic expression, Lys57-Glu363, N-terminal His Tag
    Reinheit
    >95 %
  • Applikationshinweise
    Optimal working dilution should be determined by the investigator.
    Kommentare

    Isoelectric Point:

    Beschränkungen
    Nur für Forschungszwecke einsetzbar
  • Format
    Lyophilized
    Buffer
    PBS, pH 7.4, containing 0.01 % SKL, 1 mM DTT, 5 % Trehalose and Proclin300.
    Konservierungsmittel
    ProClin
    Vorsichtsmaßnahmen
    This product contains ProClin: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.
    Lagerung
    4 °C,-80 °C
    Informationen zur Lagerung
    Store at 2-8°C for one month. Aliquot and store at -80°C for 12 months.
    Haltbarkeit
    12 months
  • Target
    Keratin 33A (KRT33A)
    Andere Bezeichnung
    Keratin 33A (KRT33A Produkte)
    Synonyme
    HA3I Protein, Ha-3I Protein, K33A Protein, KRTHA3A Protein, Krt1-3 Protein, hHa3-I Protein, KRT33A Protein, krtha3a Protein, 2310015J09Rik Protein, Ka27 Protein, RGD1306249 Protein, keratin 33A Protein, KRT33A Protein, Krt33a Protein
    Hintergrund
    KRTHA3A, Ha-3I, Krt1-3, K33A, HHA3-I, HKA3A, Keratin,Hair,Acidic 3A, Hard Keratin Type I 3I, Keratin, type I cuticular Ha3-I
    UniProt
    O76009
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