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BIN2 Protein (AA 1-244) (His tag)

BIN2 Spezies: Human Wirt: Escherichia coli (E. coli) Recombinant > 95 % WB, SDS, Imm, PC
Produktnummer ABIN7399796
  • Target Alle BIN2 Proteine anzeigen
    BIN2 (Bridging Integrator 2 (BIN2))
    Protein-Typ
    Recombinant
    Proteineigenschaft
    AA 1-244
    Spezies
    • 4
    • 1
    • 1
    • 1
    Human
    Quelle
    • 2
    • 2
    • 1
    • 1
    • 1
    Escherichia coli (E. coli)
    Aufreinigungstag / Konjugat
    Dieses BIN2 Protein ist gelabelt mit His tag.
    Applikation
    Western Blotting (WB), SDS-PAGE (SDS), Immunogen (Imm), Positive Control (PC)
    Sequenz
    Met1-Asn244
    Produktmerkmale
    Recombinant Bridging Integrator 2 (BIN2), Prokaryotic expression, Met1-Asn244, N-terminal His Tag
    Reinheit
    > 95 %
    Top Product
    Discover our top product BIN2 Protein
  • Applikationshinweise
    Optimal working dilution should be determined by the investigator.
    Kommentare

    Isoelectric Point:

    Beschränkungen
    Nur für Forschungszwecke einsetzbar
  • Format
    Lyophilized
    Buffer
    PBS, pH 7.4, containing 0.01 % SKL, 1 mM DTT, 5 % Trehalose and Proclin300.
    Konservierungsmittel
    ProClin
    Vorsichtsmaßnahmen
    This product contains ProClin: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.
    Lagerung
    4 °C,-80 °C
    Informationen zur Lagerung
    Store at 2-8°C for one month. Aliquot and store at -80°C for 12 months.
    Haltbarkeit
    12 months
  • Target
    BIN2 (Bridging Integrator 2 (BIN2))
    Andere Bezeichnung
    Bridging Integrator 2 (BIN2 Produkte)
    Synonyme
    BRAP-1 Protein, BIN2 Protein, bin2l Protein, wu:fi05e01 Protein, zgc:55758 Protein, bridging integrator 2 Protein, bridging integrator 2b Protein, BIN2 Protein, Bin2 Protein, bin2b Protein
    Hintergrund
    BRAP-1, Breast cancer-associated protein 1
    Molekulargewicht
    35kDa
    UniProt
    Q9UBW5
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