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Anoctamin 2 Protein (ANO2) (AA 644-747) (His tag)

ANO2 Spezies: Maus Wirt: Escherichia coli (E. coli) Recombinant > 97 % SDS, WB, Imm, PC
Produktnummer ABIN7422748
  • Target Alle Anoctamin 2 (ANO2) Proteine anzeigen
    Anoctamin 2 (ANO2)
    Protein-Typ
    Recombinant
    Proteineigenschaft
    AA 644-747
    Spezies
    • 4
    • 3
    Maus
    Quelle
    • 5
    • 2
    Escherichia coli (E. coli)
    Aufreinigungstag / Konjugat
    Dieses Anoctamin 2 Protein ist gelabelt mit His tag.
    Applikation
    SDS-PAGE (SDS), Western Blotting (WB), Immunogen (Imm), Positive Control (PC)
    Sequenz
    Lys644-Met747
    Produktmerkmale
    Recombinant Anoctamin 2 (ANO2), Prokaryotic expression, Lys644-Met747, N-terminal His Tag
    Reinheit
    > 97 %
    Top Product
    Discover our top product ANO2 Protein
  • Applikationshinweise
    Optimal working dilution should be determined by the investigator.
    Kommentare

    Isoelectric Point:5.2

    Beschränkungen
    Nur für Forschungszwecke einsetzbar
  • Format
    Lyophilized
    Buffer
    PBS, pH 7.4, containing 0.01 % SKL, 1 mM DTT, 5 % Trehalose and Proclin300.
    Konservierungsmittel
    ProClin
    Vorsichtsmaßnahmen
    This product contains ProClin: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.
    Lagerung
    4 °C,-80 °C
    Informationen zur Lagerung
    Store at 2-8°C for one month. Aliquot and store at -80°C for 12 months.
    Haltbarkeit
    12 months
  • Target
    Anoctamin 2 (ANO2)
    Andere Bezeichnung
    Anoctamin 2 (ANO2 Produkte)
    Synonyme
    C12orf3 Protein, TMEM16B Protein, BC033409 Protein, Tmem16b Protein, tmem16b Protein, si:dkey-224k5.2 Protein, anoctamin 2 Protein, anoctamin-2 Protein, ANO2 Protein, Ano2 Protein, ano2 Protein, LOC100432927 Protein
    Hintergrund
    TMEM16B, C12orf3, Transmembrane Protein 16B(Eight Membrane-Spanning Domains)
    Molekulargewicht
    16kDa
    UniProt
    Q8CFW1
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