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Filaggrin Protein (FLG) (AA 3838-4061, partial) (His tag)

FLG Spezies: Human Wirt: Hefe Recombinant > 90 % SDS
Produktnummer ABIN5713456
  • Target Alle Filaggrin (FLG) Proteine anzeigen
    Filaggrin (FLG)
    Protein-Typ
    Recombinant
    Proteineigenschaft
    AA 3838-4061, partial
    Spezies
    • 4
    • 3
    Human
    Quelle
    • 6
    • 1
    Hefe
    Aufreinigungstag / Konjugat
    Dieses Filaggrin Protein ist gelabelt mit His tag.
    Applikation
    SDS-PAGE (SDS)
    Sequenz
    DSSRHSQSGQ GESAGSRRSR RQGSSVSQDS DSEAYPEDSE RRSESASRNH HGSSREQSRD GSRHPGSSHR DTASHVQSSP VQSDSSTAKE HGHFSSLSQD SAYHSGIQSR GSPHSSSSYH YQSEGTERQK GQSGLVWRHG SYGSADYDYG ESGFRHSQHG SVSYNSNPVV FKERSDICKA SAFGKDHPRY YATYINKDPG LCGHSSDISK QLGFSQSQRY YYYE
    Aufreinigung
    SDS-PAGE
    Reinheit
    > 90 %
    Top Product
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  • Applikationshinweise
    Optimal working dilution should be determined by the investigator.
    Beschränkungen
    Nur für Forschungszwecke einsetzbar
  • Format
    Liquid
    Konzentration
    0.1-2 mg/mL
    Buffer
    20 mM Tris-HCl based buffer, pH 8.0
    Lagerung
    -80 °C,4 °C,-20 °C
    Informationen zur Lagerung
    Store at -20°C, for extended storage, conserve at -20°C or -80°C. Repeated freezing and thawing is not recommended. Store working aliquots at 4°C for up to one week.
  • Target
    Filaggrin (FLG)
    Andere Bezeichnung
    FILA (FLG Produkte)
    Synonyme
    AW107830 Protein, ft Protein, FLG Protein, ATOD2 Protein, Pflg Protein, Flg Protein, filaggrin Protein, Flg Protein, FLG Protein, LOC100351762 Protein, LOC100728006 Protein
    Hintergrund
    Aggregates keratin intermediate filaments and promotes disulfide-bond formation among the intermediate filaments during terminal differentiation of mammalian epidermis.
    Molekulargewicht
    26.7 kDa
    UniProt
    P20930
    Pathways
    Sensory Perception of Sound, Stem Cell Maintenance
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