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FRZB Protein (His tag)

Recombinant FRZB-Protein exprimiert in Escherichia coli (E. coli).
Produktnummer ABIN7408306

Kurzübersicht für FRZB Protein (His tag) (ABIN7408306)

Target

Alle FRZB Proteine anzeigen
FRZB (Frizzled-Related Protein (FRZB))

Protein-Typ

Recombinant

Spezies

  • 3
  • 3
  • 1
  • 1
  • 1
Human

Quelle

  • 3
  • 3
  • 1
  • 1
  • 1
Escherichia coli (E. coli)

Applikation

SDS-PAGE (SDS), Western Blotting (WB), Immunogen (Imm), Positive Control (PC)

Reinheit

> 97 %
  • Aufreinigungstag / Konjugat

    Dieses FRZB Protein ist gelabelt mit His tag.

    Produktmerkmale

    Recombinant Frizzled Related Protein (FRZB), Prokaryotic expression, , N-terminal His Tag
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  • Applikationshinweise

    Optimal working dilution should be determined by the investigator.

    Kommentare

    Isoelectric Point:

    Beschränkungen

    Nur für Forschungszwecke einsetzbar
  • Format

    Lyophilized

    Buffer

    PBS, pH 7.4, containing 0.01 % SKL, 1 mM DTT, 5 % Trehalose and Proclin300.

    Konservierungsmittel

    ProClin

    Vorsichtsmaßnahmen

    This product contains ProClin: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.

    Lagerung

    4 °C,-80 °C

    Informationen zur Lagerung

    Store at 2-8°C for one month. Aliquot and store at -80°C for 12 months.

    Haltbarkeit

    12 months
  • Target

    FRZB (Frizzled-Related Protein (FRZB))

    Andere Bezeichnung

    Frizzled Related Protein

    Hintergrund

    FRZB-PEN, FRZB1, SRFP3, FRP-3, SFRP3, FRE, FRITZ, FRZB-1, FZRB, hFIZ, Secreted frizzled-related protein 3

    Pathways

    WNT Signalweg, Positive Regulation of fat Cell Differentiation
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