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Ovalbumin Antikörper (AbBy Fluor® 488)

Der Kaninchen Polyklonal Anti-Ovalbumin-Antikörper wurde für WB validiert. Er ist geeignet, Ovalbumin in Proben von Huhn zu detektieren.
Produktnummer ABIN909593

Kurzübersicht für Ovalbumin Antikörper (AbBy Fluor® 488) (ABIN909593)

Target

Alle Ovalbumin (OVA) Antikörper anzeigen
Ovalbumin (OVA)

Reaktivität

  • 46
  • 14
  • 3
  • 3
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
Huhn

Wirt

  • 43
  • 26
  • 1
Kaninchen

Klonalität

  • 43
  • 26
  • 1
Polyklonal

Konjugat

  • 40
  • 7
  • 6
  • 4
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Dieser Ovalbumin Antikörper ist konjugiert mit AbBy Fluor® 488

Applikation

  • 51
  • 30
  • 20
  • 19
  • 12
  • 5
  • 3
  • 2
  • 2
  • 2
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Western Blotting (WB)
  • Kreuzreaktivität

    Huhn

    Aufreinigung

    Purified by Protein A.

    Immunogen

    Ovalbumin [hen egg white]

    Isotyp

    IgG
  • Applikationshinweise

    IF(IHC-P)(1:50-200)

    Beschränkungen

    Nur für Forschungszwecke einsetzbar
  • Format

    Liquid

    Konzentration

    1 μg/μL

    Buffer

    Aqueous buffered solution containing 0.01M TBS ( pH 7.4) with 1 % BSA, 0.03 % Proclin300 and 50 % Glycerol.

    Konservierungsmittel

    Sodium azide

    Vorsichtsmaßnahmen

    This product contains Sodium azide: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.

    Lagerung

    -20 °C

    Informationen zur Lagerung

    Store at -20°C. Aliquot into multiple vials to avoid repeated freeze-thaw cycles.

    Haltbarkeit

    12 months
  • Target

    Ovalbumin (OVA)

    Andere Bezeichnung

    Ovalbumin

    Hintergrund

    Synonyms: Ovalbumin, Allergen Gal d 2, CAP 2, CAP2, Cytoplasmic antiproteinase 2, Egg albumin, Gal d II, Hen egg white, PI8, Plakalbumin, Protease inhibitor 8, Serpin B8, serpin peptidase inhibitor clade B member 8, SERPINB14, SERPINB8.

    Background: Chicken Ovalbumin is the major protein in the "white" of the egg (and a favorite antigen in immunological research). Egg white contains a variety of proteins including ovalbumin, conalbumin, ovomucoid and lysozyme. It belongs to the serpin family and the Ov serpin subfamily. Ovalbumin can cause an allergic reaction in humans.Ovalbumin has been implicated in the development of the egg shell. Immunohistochemistry revealed that ovalbumin is found only in the mammillary bodies of decalcified shell, and is not distributed throughout the shell matrix. These results indicate that ovalbumin is present during the initial phase of shell formation and becomes incorporated into the protein matrix of the mammillary bodies. However, it is not yet clear whether ovalbumin at this site plays a specific role in shell mineralisation.

    Gen-ID

    5271
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