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Myosin 9 Protein (MYH9) (His tag)

Recombinant Myosin 9-Protein exprimiert in Escherichia coli (E. coli).
Produktnummer ABIN7578332

Kurzübersicht für Myosin 9 Protein (MYH9) (His tag) (ABIN7578332)

Target

Alle Myosin 9 (MYH9) Proteine anzeigen
Myosin 9 (MYH9)

Protein-Typ

Recombinant

Spezies

Human

Quelle

  • 3
  • 2
Escherichia coli (E. coli)

Applikation

Western Blotting (WB), SDS-PAGE (SDS), ELISA
  • Aufreinigungstag / Konjugat

    Dieses Myosin 9 Protein ist gelabelt mit His tag.

    Verwendungszweck

    Recombinant Human MYH9, N-His

    Sequenz

    Glu1740-Glu1960
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  • Applikationshinweise

    Optimal working dilution should be determined by the investigator.

    Beschränkungen

    Nur für Forschungszwecke einsetzbar
  • Format

    Lyophilized

    Rekonstitution

    Reconstitute in sterile water for a stock solution.

    Buffer

    Lyophilized from a solution in PBS pH 7.4, 0.02 % NLS, 1 mM EDTA, 4 % Trehalose, 1 % Mannitol.

    Lagerung

    4 °C,-20 °C,-80 °C

    Informationen zur Lagerung

    Use a manual defrost freezer and avoid repeated freeze thaw cycles.Store at 2 to 8 °C for one week .Store at -20 to -80 °C for twelve months from the date of receipt.
  • Target

    Myosin 9 (MYH9)

    Andere Bezeichnung

    MYH9

    Hintergrund

    NMMHC-IIA, Non-muscle myosin heavy chain IIa, Cellular myosin heavy chain, type A, Myosin heavy chain 9, NMMHC II-a, Non-muscle myosin heavy chain A, Myosin-9, MYH9, NMMHC-A, Myosin heavy chain, non-muscle IIa

    Molekulargewicht

    27.63 kDa

    UniProt

    P35579

    Pathways

    Regulation of G-Protein Coupled Receptor Protein Signaling, Integrin Complex
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