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SUMO Protein

Dieses Recombinant SUMO-Protein wird in Escherichia coli (E. coli) exprimiert.
Produktnummer ABIN7536587

Kurzübersicht für SUMO Protein (ABIN7536587)

Target

SUMO

Protein-Typ

Recombinant

Spezies

Saccharomyces cerevisiae

Quelle

Escherichia coli (E. coli)
  • Verwendungszweck

    Recombinant Yeast sumo Protein

    Sequenz

    MSDSEVNQEA KPEVKPEVKP ETHINLKVSD GSSEIFFKIK KTTPLRRLME AFAKRQGKEM DSLRFLYDGI RIQADQTPED LDMEDNDIIE AHREQIGG

    Spezifität

    Met1-Gly98

    Sterilität

    0.22 μm filtered

    Endotoxin-Niveau

    <0.1EU/μg
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  • Beschränkungen

    Nur für Forschungszwecke einsetzbar
  • Format

    Lyophilized

    Rekonstitution

    Centrifuge the vial before opening. Reconstitute to a concentration of 0.1-0.5 mg/mL in sterile distilled water. Avoid votex or vigorously pipetting the protein. For long term storage, it is recommended to add a carrier protein or stablizer (e.g. 0.1 % BSA, 5 % HSA, 10 % FBS or 5 % Trehalose), and aliquot the reconstituted protein solution to minimize free-thaw cycles.

    Konzentration

    0.8 mg/mL

    Buffer

    Lyophilized from a 0.22 μm filtered solution of PBS, pH 7.4.

    Lagerung

    -20 °C,-80 °C

    Informationen zur Lagerung

    Store the lyophilized protein at -20°C to -80°C for 12 months.|After reconstitution, the protein solution is stable at -20°C for 3 months, at 2-8°C for up to 1 week.
  • Target

    SUMO

    Hintergrund

    Sumo

    Gen-ID

    852122

    UniProt

    Q12306
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