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PKC eta Protein (His tag)

Dieses Recombinant PKC eta-Protein wird in Escherichia coli (E. coli) produziert.
Produktnummer ABIN7389593

Kurzübersicht für PKC eta Protein (His tag) (ABIN7389593)

Target

Alle PKC eta (PRKCH) Proteine anzeigen
PKC eta (PRKCH) (Protein Kinase C, eta (PRKCH))

Protein-Typ

Recombinant

Spezies

  • 7
  • 4
  • 2
  • 1
Rind (Kuh)

Quelle

  • 6
  • 2
  • 2
  • 1
  • 1
Escherichia coli (E. coli)

Applikation

Western Blotting (WB), SDS-PAGE (SDS), Positive Control (PC), Immunogen (Imm)

Reinheit

> 97 %
  • Aufreinigungstag / Konjugat

    Dieses PKC eta Protein ist gelabelt mit His tag.

    Produktmerkmale

    Recombinant Protein Kinase C Eta (PKCh), Prokaryotic expression, , N-terminal His Tag
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  • Applikationshinweise

    Optimal working dilution should be determined by the investigator.

    Kommentare

    Isoelectric Point:

    Beschränkungen

    Nur für Forschungszwecke einsetzbar
  • Format

    Lyophilized

    Buffer

    PBS, pH 7.4, containing 0.01 % SKL, 1 mM DTT, 5 % Trehalose and Proclin300.

    Konservierungsmittel

    ProClin

    Vorsichtsmaßnahmen

    This product contains ProClin: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.

    Lagerung

    4 °C,-80 °C

    Informationen zur Lagerung

    Store at 2-8°C for one month. Aliquot and store at -80°C for 12 months.

    Haltbarkeit

    12 months
  • Target

    PKC eta (PRKCH) (Protein Kinase C, eta (PRKCH))

    Andere Bezeichnung

    Protein Kinase C Eta

    Hintergrund

    PRKCH, PRKC-H, PKC-L, PRKCL, NPKC-Eta

    Pathways

    Myometrial Relaxation and Contraction, Thromboxane A2 Receptor Signaling
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