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IgG4 Protein (AA 222-327) (His tag)

Dieses Recombinant IgG4-Protein wird in Escherichia coli (E. coli) produziert.
Produktnummer ABIN7404470

Kurzübersicht für IgG4 Protein (AA 222-327) (His tag) (ABIN7404470)

Target

IgG4

Protein-Typ

Recombinant

Spezies

Human

Quelle

  • 1
  • 1
  • 1
Escherichia coli (E. coli)

Applikation

SDS-PAGE (SDS), Western Blotting (WB), Immunogen (Imm), Positive Control (PC)

Reinheit

> 95 %
  • Proteineigenschaft

    AA 222-327

    Aufreinigungstag / Konjugat

    Dieses IgG4 Protein ist gelabelt mit His tag.

    Sequenz

    Gln222-Lys327

    Produktmerkmale

    Recombinant Immunoglobulin G4 (IgG4), Prokaryotic expression, Gln222-Lys327, N-terminal His Tag
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  • Applikationshinweise

    Optimal working dilution should be determined by the investigator.

    Kommentare

    Isoelectric Point:6.5

    Beschränkungen

    Nur für Forschungszwecke einsetzbar
  • Format

    Lyophilized

    Buffer

    100 mMNaHCO3, 500 mMNaCl, pH 8.3, containing 1 mM EDTA, 1 mM DTT, 0.01 % SKL, 5 % Trehalose and Proclin300.

    Konservierungsmittel

    ProClin

    Vorsichtsmaßnahmen

    This product contains ProClin: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.

    Lagerung

    4 °C,-80 °C

    Informationen zur Lagerung

    Store at 2-8°C for one month. Aliquot and store at -80°C for 12 months.

    Haltbarkeit

    12 months
  • Target

    IgG4

    Andere Bezeichnung

    Immunoglobulin G4

    Substanzklasse

    Antibody

    Hintergrund

    IGHG4, Ig Gamma-4 Chain C Region, Immunoglobulin Heavy Constant Gamma 4, G4m Marker, Immunoglobulin Gm4

    Molekulargewicht

    16kDa
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