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Emilin1 Protein (AA 676-1016) (His-GST)

Dieses Recombinant Emilin1-Protein wird in Escherichia coli (E. coli) exprimiert.
Produktnummer ABIN2703722

Kurzübersicht für Emilin1 Protein (AA 676-1016) (His-GST) (ABIN2703722)

Target

Alle Emilin1 (EMILIN1) Proteine anzeigen
Emilin1 (EMILIN1) (Elastin Microfibril Interfacer 1 (EMILIN1))

Protein-Typ

Recombinant

Spezies

  • 5
  • 2
  • 1
Human

Quelle

  • 7
  • 1
Escherichia coli (E. coli)

Applikation

Western Blotting (WB), ELISA, Antibody Production (AbP), Protein Array (PAr)

Reinheit

>90 %
  • Proteineigenschaft

    AA 676-1016

    Aufreinigungstag / Konjugat

    Dieses Emilin1 Protein ist gelabelt mit His-GST.

    Sequenz

    676-1016 aa (partial length)

    Aufreinigung

    6xHis-GST tags / Immobilized-metal affinity chromatography (IMAC)

    Endotoxin-Niveau

    Not tested
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  • Applikationshinweise

    Optimal working dilution should be determined by the investigator.

    Beschränkungen

    Nur für Forschungszwecke einsetzbar
  • Format

    Liquid

    Buffer

    Phosphate-Buffered Saline (PBS), pH 7.4. No preservatives added.

    Lagerung

    4 °C/-80 °C

    Informationen zur Lagerung

    Frozen / Solution. For extended storage, conserve at 80°C. Repeated freezing and thawing is not recommended. Store working aliquots at 4°C for up to one week.
  • Target

    Emilin1 (EMILIN1) (Elastin Microfibril Interfacer 1 (EMILIN1))

    Andere Bezeichnung

    Elastin Microfibril Interface-Located Protein 1

    Hintergrund

    Extracellular matrix protein

    Molekulargewicht

    64881 Da

    NCBI Accession

    NP_008977

    OMIM

    130660

    UniProt

    Q9Y6C2
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