Allantoicase Protein (ALLC) (AA 1-332) (His tag)
-
- Target Alle Allantoicase (ALLC) Proteine anzeigen
- Allantoicase (ALLC)
- Protein-Typ
- Recombinant
- Proteineigenschaft
- AA 1-332
-
Spezies
- Pseudomonas aeruginosa
-
Quelle
- Hefe
- Aufreinigungstag / Konjugat
- Dieses Allantoicase Protein ist gelabelt mit His tag.
- Applikation
- ELISA
- Sequenz
- MNADHAPFRH YLDLADARLG SQVVAVSDEW FAPASRMLQA GEPVWKEGVF DDSGKWMDGW ETRRKRFEGH DQAVIRLGVS GVLKGVDIDT RFFTGNHPPA ASLDGCFCAE GDPDDGTSWS EVLPSVELQG DRHHYHAIDD ERPWTHLRLN IYPDGGIARL RVYGVPYRDW RSQTPGTALD LAAAINGGRA LACSDQHFGP MVNLLKPGRA LNMGDGWETG RRRTPGHDWA IIALGHPGSI EAAVVDTLHF KGNYPESCSI QAAFVEDGNE ARIEAQSLFW RELLPAQKLE MHHEHRFERQ LNALGPVSHV RLNIFPDGGV SRLRLFGRPQ LP
- Spezifität
- Pseudomonas aeruginosa (strain PA7)
- Reinheit
- > 90 %
- Top Product
- Discover our top product ALLC Protein
-
-
- Beschränkungen
- Nur für Forschungszwecke einsetzbar
-
- Format
- Lyophilized
- Buffer
- PBS pH 7.4, 50% glycerol
- Handhabung
- Repeated freezing and thawing is not recommended. Store working aliquots at 4℃ for up to one week
- Lagerung
- -20 °C
- Informationen zur Lagerung
- Store at -20 °C, for extended storage, conserve at -20 °C or -80 °C.
-
- Target
- Allantoicase (ALLC)
- Abstract
- ALLC Produkte
- Hintergrund
- Probable allantoicase. EC= 3.5.3.4. Synonyms: Allantoate amidinohydrolase
- UniProt
- A6V7Y9
-