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Casein Antikörper (AbBy Fluor® 647)

Dieses Anti-Casein-Antikörper ist ein Kaninchen Polyklonal-Antikörper zur Detektion von Casein in WB, FACS und IF (p). Geeignet für Rind (Kuh).
Produktnummer ABIN886569

Kurzübersicht für Casein Antikörper (AbBy Fluor® 647) (ABIN886569)

Target

Alle Casein (CASA) Antikörper anzeigen
Casein (CASA)

Reaktivität

  • 14
  • 8
  • 4
Rind (Kuh)

Wirt

  • 26
Kaninchen

Klonalität

  • 26
Polyklonal

Konjugat

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Dieser Casein Antikörper ist konjugiert mit AbBy Fluor® 647

Applikation

  • 17
  • 13
  • 12
  • 12
  • 4
  • 3
  • 3
Western Blotting (WB), Flow Cytometry (FACS), Immunofluorescence (Paraffin-embedded Sections) (IF (p))
  • Kreuzreaktivität

    Rind (Kuh), Human, Maus

    Homologie

    Cow

    Aufreinigung

    Purified by Protein A.

    Immunogen

    Casein protein from bovine milk

    Isotyp

    IgG
  • Applikationshinweise

    IF(IHC-P) 1:50-200

    Beschränkungen

    Nur für Forschungszwecke einsetzbar
  • Format

    Liquid

    Konzentration

    1 μg/μL

    Buffer

    Aqueous buffered solution containing 0.01M TBS ( pH 7.4) with 1 % BSA, 0.03 % Proclin300 and 50 % Glycerol.

    Konservierungsmittel

    Sodium azide

    Vorsichtsmaßnahmen

    This product contains Sodium azide: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE, which should be handled by trained staff only.

    Lagerung

    -20 °C

    Informationen zur Lagerung

    Store at -20°C. Aliquot into multiple vials to avoid repeated freeze-thaw cycles.

    Haltbarkeit

    12 months
  • Target

    Casein (CASA)

    Andere Bezeichnung

    Casein

    Hintergrund

    Synonyms: NULL

    Background: Casein is the name for a family of related phosphoproteins. These proteins are commonly found in mammalian milk, making up 80% of the proteins in cow milk and between 20% and 45% of the proteins in human milk. Casein has a wide variety of uses, from being a major component of cheese, to use as a food additive, to a binder for safety matches. As a food source, casein supplies amino acids; carbohydrates; and two inorganic elements, calcium and phosphorus. Casein from bovine milk is a phosphoprotein. There are four main types of casein which make up approximately 80% of the total protein in bovine milk: _-s1 casein, _-s2 casein, _-casein, and _-casein. Casein is proposed to be the main protective constituent in milk. 

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