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Casein Antikörper (HRP)

Dieses Kaninchen Polyklonal-Antikörper erkennt spezifisch Casein in ELISA, WB und IHC (fro). Er zeigt eine Reaktivität gegenüber Rind (Kuh).
Produktnummer ABIN728527

Kurzübersicht für Casein Antikörper (HRP) (ABIN728527)

Target

Alle Casein (CASA) Antikörper anzeigen
Casein (CASA)

Reaktivität

  • 14
  • 8
  • 4
Rind (Kuh)

Wirt

  • 26
Kaninchen

Klonalität

  • 26
Polyklonal

Konjugat

  • 4
  • 4
  • 4
  • 3
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Dieser Casein Antikörper ist konjugiert mit HRP

Applikation

  • 17
  • 13
  • 13
  • 12
  • 4
  • 3
  • 2
ELISA, Western Blotting (WB), Immunohistochemistry (Frozen Sections) (IHC (fro))
  • Kreuzreaktivität

    Rind (Kuh), Human, Maus

    Homologie

    Cow

    Aufreinigung

    Purified by Protein A.

    Immunogen

    Casein protein from bovine milk

    Isotyp

    IgG
  • Applikationshinweise

    WB 1:100-1000
    ELISA 1:500-1000
    IHC-P 1:100-500

    Beschränkungen

    Nur für Forschungszwecke einsetzbar
  • Format

    Liquid

    Konzentration

    1 μg/μL

    Buffer

    Aqueous buffered solution containing 0.01M TBS ( pH 7.4) with 1 % BSA, 0.03 % Proclin300 and 50 % Glycerol.

    Konservierungsmittel

    Gentamicin sulfate

    Vorsichtsmaßnahmen

    This product contains Gentamicin sulfate: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.

    Handhabung

    Do NOT add Sodium Azide! Use of Sodium Azide will inhibit enzyme activity of horseradish peroxidase.

    Lagerung

    -20 °C

    Informationen zur Lagerung

    Store at -20°C. Aliquot into multiple vials to avoid repeated freeze-thaw cycles.

    Haltbarkeit

    12 months
  • Target

    Casein (CASA)

    Andere Bezeichnung

    Casein

    Hintergrund

    Synonyms: NULL

    Background: Casein is the name for a family of related phosphoproteins. These proteins are commonly found in mammalian milk, making up 80% of the proteins in cow milk and between 20% and 45% of the proteins in human milk. Casein has a wide variety of uses, from being a major component of cheese, to use as a food additive, to a binder for safety matches. As a food source, casein supplies amino acids; carbohydrates; and two inorganic elements, calcium and phosphorus. Casein from bovine milk is a phosphoprotein. There are four main types of casein which make up approximately 80% of the total protein in bovine milk: _-s1 casein, _-s2 casein, _-casein, and _-casein. Casein is proposed to be the main protective constituent in milk. 

    Molekulargewicht

    unknown
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