Telefon:
+49 (0)241 95 163 153
Fax:
+49 (0)241 95 163 155
E-Mail:
orders@antikoerper-online.de

Helicobacter Pylori Antikörper

H. pylori Reaktivität: Helicobacter pylori ELISA, WB, LF, IFA Wirt: Maus Monoclonal unconjugated
Produktnummer ABIN7478729
  • Target Alle Helicobacter Pylori (H. pylori) Produkte
    Helicobacter Pylori (H. pylori)
    Reaktivität
    • 50
    • 6
    • 2
    Helicobacter pylori
    Wirt
    • 34
    • 22
    • 1
    • 1
    Maus
    Klonalität
    • 34
    • 24
    Monoklonal
    Konjugat
    • 40
    • 6
    • 6
    • 5
    • 1
    Dieser Helicobacter Pylori Antikörper ist unkonjugiert
    Applikation
    • 32
    • 25
    • 24
    • 20
    • 11
    • 8
    • 7
    • 5
    • 3
    • 3
    • 3
    • 3
    • 3
    • 3
    • 2
    • 2
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    ELISA, Western Blotting (WB), Lateral Flow (LF), Indirect Immunofluorescence Assay (IFA)
    Spezifität
    Reactive with the 54 kDa (flagellin) of H. pylori
    Kreuzreaktivität (Details)
    Negative for related bacteria, Non-reactive in ELISA with: C. jejuni, E. coli (mix), Salmonella (mix), Shigella (mix), P. aeruginosa, Yersinia and Citrobacter
    Aufreinigung
    has been purified from ascites fluid or culture medium by protein A chromatography or sequential differential precipitations.
    Reinheit
    >90 %
    Isotyp
    IgG1
  • Applikationshinweise
    1:10-1:50 for IFA and 1:20-1:200 for ELISA.
    Kommentare

    Best Pairs for Antigen Detection (capture-conjugate): (ABIN7478729)-(ABIN7478730), (ABIN7478729)-(ABIN7478731), (ABIN7478729)-(ABIN7478732), (ABIN7478733)-(ABIN7478730)

    Beschränkungen
    Nur für Forschungszwecke einsetzbar
  • Format
    Liquid
    Konzentration
    100 μg/mL
    Buffer
    The final preparation is formulated to a protein concentration of 100 μg/mL in 0.01 M phosphate buffered saline, pH 7.2 and contains 0.1 % sodium azide. No stabilizing proteins.
    Konservierungsmittel
    Sodium azide
    Vorsichtsmaßnahmen
    This product contains Sodium azide: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.
    Lagerung
    4 °C
    Informationen zur Lagerung
    should be stored at 2-8°C until ready for use.
  • Target
    Helicobacter Pylori (H. pylori)
    Andere Bezeichnung
    Helicobacter Pylori (H. pylori Produkte)
    Substanzklasse
    Virus
    Molekulargewicht
    54 kDa
Sie sind hier: