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Escherichia Coli O157 Antikörper

Reaktivität: E. coli PrA, LF, SR Wirt: Cell culture Monoclonal unconjugated
Produktnummer ABIN7385509
  • Target
    Escherichia Coli O157
    Reaktivität
    • 31
    • 1
    E. coli
    Wirt
    • 32
    Cell culture
    Klonalität
    • 31
    Monoklonal
    Konjugat
    • 14
    • 5
    • 3
    • 3
    • 3
    • 3
    • 1
    Unkonjugiert
    Applikation
    • 26
    • 15
    • 10
    • 4
    • 3
    • 3
    • 2
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    Protein Assay (PrA), Lateral Flow (LF), Spike and Recovery (SR)
    Spezifität
    E coli O157
    Kreuzreaktivität (Details)
    E. coli O157 No cross reactivity with Campylobacter coli, Campylobacter jejuni, Citobacter freundii, Clostridium difficile, E. coli O22:H8, E. coli O91:H1-, E. coli O103:H2, E. coli O111:H21, E. coli O145:H-, E. coli O171:H2, E. coli O174:H8, Klebriella pneumonia, Helicobacter pylori, Listeria monocytogenes, Morganella morganii, Proteus mirabilis, Salmonella enteritidis, Salmonella paratyphi, Salmonella typhi, Salmonella typhimurium, Salmonella boydii, Shigella dysenteriae, Shigella flexneri, Shigella sonnei, Staphylococcus aureus.
    Produktmerkmale
    Mab to E. coli O157,MAb to E. coli O157 Monoclonal Antibody to Escherichia coli O157
    Aufreinigung
    > 95% pure by SDS PAGE. Protein A Chromatography
    Reinheit
    > 95 %
    Immunogen
    E. coli O157 native antigen lysate
    Isotyp
    IgG1, IgG1 kappa
  • Applikationshinweise
    0.1 % 2.40 mg/mL (OD280nm, E = 1.4)
    Beschränkungen
    Nur für Forschungszwecke einsetzbar
  • Format
    Liquid
    Konzentration
    2.4 mg/mL
    Buffer
    Phosphate Buffered Saline, pH 7.4, 0.09 % Sodium Azide
    Konservierungsmittel
    Sodium azide
    Vorsichtsmaßnahmen
    This product contains Sodium azide: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.
    Lagerung
    4 °C,-20 °C
    Informationen zur Lagerung
    Store at 2-8C for < 1 week. For long term storage, aliquot and store at -20°C.
  • Target
    Escherichia Coli O157
    Andere Bezeichnung
    E coli O157
    Substanzklasse
    Bacteria
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