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Glucoamylase Antikörper (AbBy Fluor® 680)

Der Kaninchen Polyklonal Anti-Glucoamylase-Antikörper wurde für WB, IF (cc) und IF (p) validiert. Er ist geeignet, Glucoamylase in Proben von Others zu detektieren.
Produktnummer ABIN5003584

Kurzübersicht für Glucoamylase Antikörper (AbBy Fluor® 680) (ABIN5003584)

Target

Glucoamylase

Reaktivität

Others

Wirt

  • 14
Kaninchen

Klonalität

  • 14
Polyklonal

Konjugat

  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Dieser Glucoamylase Antikörper ist konjugiert mit AbBy Fluor® 680

Applikation

  • 14
  • 12
  • 12
  • 3
  • 3
  • 3
  • 1
Western Blotting (WB), Immunofluorescence (Cultured Cells) (IF (cc)), Immunofluorescence (Paraffin-embedded Sections) (IF (p))
  • Kreuzreaktivität (Details)

    Aspergillus niger

    Aufreinigung

    Purified by Protein A.

    Immunogen

    KLH conjugated synthetic peptide derived from Aspergillus niger Glucoamylase

    Isotyp

    IgG
  • Applikationshinweise

    IF(IHC-P) 1:50-200

    Beschränkungen

    Nur für Forschungszwecke einsetzbar
  • Format

    Liquid

    Konzentration

    1 μg/μL

    Buffer

    Aqueous buffered solution containing 0.01M TBS ( pH 7.4) with 1 % BSA, 0.03 % Proclin300 and 50 % Glycerol.

    Lagerung

    -20 °C

    Informationen zur Lagerung

    Store at -20°C. Aliquot into multiple vials to avoid repeated freeze-thaw cycles.

    Haltbarkeit

    12 months
  • Target

    Glucoamylase

    Hintergrund

    Synonyms: 1 4 alpha D glucan glucohydrolase, Amyloglucosidase, Gluc 1, Gluc 2, Gluc 3, Glucan 1 4 alpha glucosidase, Glucan 14 alpha glucosidase, Glucoamylase 1, Glucoamylase 2, Glucoamylase 3, AMYG_ASPAW, Glucoamylase, 1,4-alpha-D-glucan glucohydrolase, Glucan 1,4-alpha-glucosidase.

    Background: Glucoamylase is an important industrial enzyme used in saccharification steps in both starch enzymatic conversion and in alcohol production. The catalytic domain degrades oligosaccharides from the non reducing end, releasing glucose, and the starch domain binds the enzyme to raw starch and to the cell wall.

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