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Maltose Binding Protein Antikörper
MBP
Reaktivität: E. coli
WB, ELISA
Wirt: Maus
Monoclonal
10C12
unconjugated
Produktdetails anti-Maltose Binding Protein Antikörper
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Target
Alle Maltose Binding Protein (MBP) Antikörper anzeigen
Maltose Binding Protein (MBP)
Reaktivität
Alle Reaktivitäten für Maltose Binding Protein Antikörper
E. coli
Wirt
Alle Wirte für Maltose Binding Protein Antikörper
Maus
Klonalität
Alle Klonalitäten für Maltose Binding Protein Antikörper
Monoklonal
Konjugat
Alle Konjugate für Maltose Binding Protein Antikörper
Dieser Maltose Binding Protein Antikörper ist unkonjugiert
Applikation
Alle Applikationen für Maltose Binding Protein Antikörper
Western Blotting (WB), ELISA
Verwendungszweck
E.coli Maltose Binding Protein/MBP antibody
Aufreinigung
The antibody was purified from mouse ascitic fluids by protein-G affinity chromatography
Immunogen
Recombinant MBP purified from E. coli
Klon
10C12
Isotyp
IgG1 kappa
Top Product
Discover our top product MBP Primärantikörper
Alternativen
(anzeigen)
Anwendungsinformationen
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Applikationshinweise
Optimal working dilution should be determined by the investigator.
Beschränkungen
Nur für Forschungszwecke einsetzbar
Handhabung
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Format
Liquid
Konzentration
1 mg/mL
Buffer
In Phosphate-Buffered Saline (pH7.4) with 0.1% Sodium Azide
Konservierungsmittel
Sodium azide
Vorsichtsmaßnahmen
This product contains sodium azide: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.
Lagerung
4 °C,-20 °C,-80 °C
Informationen zur Lagerung
Can be stored at +2°C to +8°C for 1 week. For long term storage, aliquot and store at -20°C to -80°C. Avoid repeated freezing and thawing cycles.
Details zu Maltose Binding Protein
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Target
Maltose Binding Protein (MBP)
Andere Bezeichnung
Maltose Binding Protein/MBP (MBP Produkte )
Hintergrund
Epitope tagging offers an easy and universal strategy for the identification and purification of proteins derived by recombinant DNA technology. The insertion of a Maltose Binding Protein (MBP) tag creates a stable fusion product that does not interfere with the bioactivity of the protein or with the biodistribution of the MBP tagged product.
NCBI Accession
NP_418458
Zuletzt angesehen
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