Zinc finger protein 82 homolog (ZFP82) (AA 54-82), (N-Term) Antikörper
Kurzübersicht für Zinc finger protein 82 homolog (ZFP82) (AA 54-82), (N-Term) Antikörper (ABIN2392090)
Target
Alle Zinc finger protein 82 homolog (ZFP82) Antikörper anzeigenReaktivität
Wirt
Klonalität
Konjugat
Applikation
- 
    
- 
                                            
Bindungsspezifität
 - AA 54-82, N-Term
 - 
                                            
Kreuzreaktivität
 - Human
 - 
                                            
Kreuzreaktivität (Details)
 - Calculated cross reactivity: Hu
 - 
                                            
Produktmerkmale
 - ZFP82, NT (ZFP82, KIAA1948, ZNF545, Zinc finger protein 82 homolog, Zinc finger protein 545)
 - 
                                            
Aufreinigung
 - Purified by Protein A affinity chromatography.
 - 
                                            
Immunogen
 - ZFP82 antibody is generated from rabbits immunized with a KLH conjugated synthetic peptide between 54-82 amino acids from the N-terminal region of human ZFP82.
 - 
                                            
Isotyp
 - IgG
 
 - 
                                            
 - 
    
 - 
    
- 
                                            
Applikationshinweise
 - Optimal working conditions should be determined by the investigator.
 - 
                                            
Beschränkungen
 - Nur für Forschungszwecke einsetzbar
 
 - 
                                            
 - 
    
- 
                                            
Format
 - Liquid
 - 
                                            
Buffer
 - Supplied as a liquid in PBS, pH 7.2, 0.09 % sodium azide.
 - 
                                            
Konservierungsmittel
 - Sodium azide
 - 
                                            
Vorsichtsmaßnahmen
 - This product contains Sodium azide: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.
 - 
                                            
Lagerung
 - -20 °C
 - 
                                            
Informationen zur Lagerung
 - -20°C
 
 - 
                                            
 - 
    
 -