Telefon:
+49 (0)241 95 163 153
Fax:
+49 (0)241 95 163 155
E-Mail:
orders@antikoerper-online.de

Protein L Antikörper (HRP)

Der Chicken egg Anti-Protein L-Antikörper wurde für validiert. Er ist geeignet, Protein L in Proben von Peptostreptococcus zu detektieren.
Produktnummer ABIN1381721

Kurzübersicht für Protein L Antikörper (HRP) (ABIN1381721)

Target

Alle Protein L Antikörper anzeigen
Protein L

Reaktivität

  • 4
  • 3
Peptostreptococcus

Wirt

  • 4
  • 3
Chicken egg

Konjugat

  • 2
  • 2
  • 2
  • 1
Dieser Protein L Antikörper ist konjugiert mit HRP

Applikation

Bitte anfragen
  • Produktmerkmale

    Chickens were immunized with purified recombinant protein L (a cell surface protein from Peptostreptococcus magnus). After multiple immunizations in Freund's adjuvant, eggs were collected and the IgY fraction purified. Antibodies were immunoaffinity-purified from a protein L agarose column and conjugated to horseradish peroxidase.

    Aufreinigung

    egg yolk-derived purified IgY, affinity purified
  • Applikationshinweise

    Optimal working dilutions should be determined for your particular assay conditions.

    Beschränkungen

    Nur für Forschungszwecke einsetzbar
  • Format

    Liquid

    Konzentration

    1.0 mg/ml

    Buffer

    Phosphate buffered saline, 50% glycerol

    Konservierungsmittel

    Thimerosal (Merthiolate)

    Vorsichtsmaßnahmen

    This product contains thimerosal (merthiolate): a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.

    Handhabung

    Do not freeze-thaw often

    Lagerung

    4 °C
  • Target

    Protein L
Sie sind hier:
Chat with us!