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Ensa Protein (AA 2-121) (His tag)

ENSA Spezies: Human Wirt: Escherichia coli (E. coli) Recombinant Greater than 95 % as determined by SDS-PAGE ELISA, WB
Produktnummer ABIN7122780
  • Target Alle Ensa (ENSA) Proteine anzeigen
    Ensa (ENSA) (Endosulfine alpha (ENSA))
    Protein-Typ
    Recombinant
    Proteineigenschaft
    AA 2-121
    Spezies
    • 5
    • 3
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    Human
    Quelle
    • 8
    • 5
    • 2
    • 1
    Escherichia coli (E. coli)
    Aufreinigungstag / Konjugat
    Dieses Ensa Protein ist gelabelt mit His tag.
    Applikation
    ELISA, Western Blotting (WB)
    Reinheit
    Greater than 95 % as determined by SDS-PAGE
    Sterilität
    0.2 μm filtered
  • Applikationshinweise
    Optimal working dilution should be determined by the investigator.
    Beschränkungen
    Nur für Forschungszwecke einsetzbar
  • Format
    Lyophilized
    Rekonstitution
    Centrifuge the vial at 10,000 rpm for 1 minute, reconstitute at 200 μg/mL in sterile distilled water by gentle pipetting 2-3 times, don't vortex
    Buffer
    Lyophilized from a 0.2 μm filtered solution in 10 mM Hepes, 500 mM NaCl with 5 % trehalose, pH 7.4
    Lagerung
    4 °C,-20 °C
    Informationen zur Lagerung
    -20°C for 12 months as lyophilized, 2-8°C for 1 month under sterile conditions after reconstitution
    Haltbarkeit
    12 months
  • Target
    Ensa (ENSA) (Endosulfine alpha (ENSA))
    Andere Bezeichnung
    ENSA (ENSA Produkte)
    Synonyme
    ARPP-19e Protein, 1700020C18Rik Protein, 2610007F17Rik Protein, AI451924 Protein, ensa Protein, si:dkeyp-24a7.3 Protein, ensaa Protein, endosulfine alpha Protein, endosulfine alpha a Protein, endosulfine alpha S homeolog Protein, ENSA Protein, Ensa Protein, ensa Protein, ensaa Protein, ensa.S Protein
    Hintergrund
    Alpha endosulfine, ARPP 19e, Endosulfine alpha
    Molekulargewicht
    13.1 kDa
    UniProt
    O43768
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