Telefon:
+49 (0)241 95 163 153
Fax:
+49 (0)241 95 163 155
E-Mail:
orders@antikoerper-online.de

PAX9 Protein (AA 1-341) (His tag)

PAX9 Spezies: Human Wirt: Escherichia coli (E. coli) Recombinant > 95 % WB, SDS, Imm, PC
Produktnummer ABIN7399322
  • Target Alle PAX9 Proteine anzeigen
    PAX9 (Paired Box 9 (PAX9))
    Protein-Typ
    Recombinant
    Proteineigenschaft
    AA 1-341
    Spezies
    • 3
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    Human
    Quelle
    • 11
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    Escherichia coli (E. coli)
    Aufreinigungstag / Konjugat
    Dieses PAX9 Protein ist gelabelt mit His tag.
    Applikation
    Western Blotting (WB), SDS-PAGE (SDS), Immunogen (Imm), Positive Control (PC)
    Sequenz
    Met1-Leu341
    Produktmerkmale
    Recombinant Paired Box Gene 9 (PAX9), Prokaryotic expression, Met1-Leu341, N-terminal His Tag
    Reinheit
    > 95 %
    Top Product
    Discover our top product PAX9 Protein
  • Applikationshinweise
    Optimal working dilution should be determined by the investigator.
    Kommentare

    Isoelectric Point:

    Beschränkungen
    Nur für Forschungszwecke einsetzbar
  • Format
    Lyophilized
    Buffer
    PBS, pH 7.4, containing 0.01 % SKL, 1 mM DTT, 5 % Trehalose and Proclin300.
    Konservierungsmittel
    ProClin
    Vorsichtsmaßnahmen
    This product contains ProClin: a POISONOUS AND HAZARDOUS SUBSTANCE which should be handled by trained staff only.
    Lagerung
    4 °C,-80 °C
    Informationen zur Lagerung
    Store at 2-8°C for one month. Aliquot and store at -80°C for 12 months.
    Haltbarkeit
    12 months
  • Target
    PAX9 (Paired Box 9 (PAX9))
    Andere Bezeichnung
    Paired Box Gene 9 (PAX9 Produkte)
    Synonyme
    STHAG3 Protein, ChPax9 Protein, PAX-9 Protein, Pax-9 Protein, xpax9 Protein, xpax-9 Protein, paired box 9 Protein, paired box 9 L homeolog Protein, PAX9 Protein, pax9 Protein, Pax9 Protein, pax9.L Protein
    Molekulargewicht
    40kDa
    UniProt
    P55771
Sie sind hier: